Tags: , , , , , , | Categories: Web Hosting Posted by Editorial on 20.10.2009 10:54 | Yorumlar (1)

Sosyal ağların nimetlerinden yeni yeni yararlanmaya başlayan firmalar, gelecekte'de sosyal ağlarda oldukları kadar var olacaklar. Günümüz internet trend'lerini yakalayabilen ve bunu firması için yararlı bir ensturman olarak kullanabilenler rakiplerine oranla daha çok bilinecek ve daha çok konuşulacaklar, buna paralel olarak'ta satışları ve marka bilinirlilikleri artacağını şuanda ki istatistiklere bakarak görebiliyoruz.

Dünyada satışlar, müşteri ilişkileri ve pazarlama faaliyetleri bu yöne kayarken ülkemizde ki hosting firmaları acaba bu gelişmeleri nasıl takip ediyorlar, nasıl uyguluyorlar merak ettik ve hosting firmalarının sosyal ağlardaki gruplarını ve hesaplarını inceledik. İşte sosyal ağlardaki hosting firmalari ve adresleri.

 

Facebook Üzerindeki Hosting Şirketleri

 Twitter Üzerindeki Hosting Şirketleri

Hesapları incelerseniz göreceksiniz ki bazı hesaplar amacına yönelik yönetiliyor olsada sadece göstermelik açılan hesaplarda var. Buda herhangi bir kıyaslamaya gitmek istemediğimizden işini seven, yeniliklere açık ve müşterisine değer veren firmalar yine sosyal ağlardaki varlıkları ile farkediliyor.

 

 

Yorumlar (1) -

mert
mert Turkey on 31.07.2010 03:05 natronunda facebook sayfası varmış http://www.facebook.com/natrohost

Yorum ekle




biuquote
  • Yorum
  • Canlı önizleme
Loading