Tags: , , , , , , | Categories: Haber Posted by Editorial on 08.03.2011 22:01 | Yorumlar (0)

PayPal iki sene önce Türkiye pazarı ile ilgilenmeye başladı ve sistmine Türkçe dil desteğini ekledi, ardından Türkiye'de ki operasyonu geliştirmek için PayPal Türkiye ofisini açtı ve şimdide TL parabirimi ile ödeme alıp, göndermeye başladı.

Herhangi bir banka hesabınızı artık PayPal'a tanımlayabilir ve alışveriş yapabilirsiniz, yada ödeme kabul edebilirsiniz. Bunun için PayPal hesabınıza girişi yapıp hesap bilgileri bölümünden IBAN numaranızı tanımlamanız yeterli olmuş oluyor.

Bir başka sevindirici konu ise Müşteri Hizmetlerinin Türkçe destek veriyor olması. PayPal ile iletişim kurarken artık kendi dilimizde konuşabileceğiz buda piyasadaki bazı local .com firmalarını daha aktif hale getirecektir. (Not : PayPal müşteri hizmetleri numarası +353 1 436 9128 - Irlanda telefonu)

Sektöre dönecek olursak. Zaten bir çok hosting firması paypal'dan ödeme kabul ediyordu fakat yine bu ödemeleri kendi hesaplarına çekmekte zorlanıyorlar ve büyük komisyonlar ödemek zorunda kalıyorlardı. PayPal'ın Türkiye'de ki banka hesaplarını desteklemeye başlamasından sonra bu usul ile alışveriş son kullanıcıya kadar inmiş olacak. Bir diğer avantajıda fraud kredi kartı kullanımın azabilecek olması. Son kullanıcılar daha çok bilinçlendikçe firmalar bu gibi istenmeyen durumlarla zaman kaybetmeyeceklerdir.

Türk İnternet Pazarına Hayırlı, Uğurlu olsun.

Yorum ekle




biuquote
  • Yorum
  • Canlı önizleme
Loading