Tags: , , , | Categories: Etkinlik Posted by Editorial on 26.10.2014 01:39 | Yorumlar (0)

 

Bu yıl büyük bir heyecan ve etki yaratan Hosting Festivali'nin düzenlediği yerel etkinliklerden biri olan Hosting Festivali İzmir Workshop. İzmir'deki ve çevredeki Web Hosting profesyonellerini bir araya getiriyor.

Hosting Festivali sektördeki büyük bir açığı kapatarak profesyonellerin networking yapmasına, bir birlerini tanımasına, yaptıklarını herkese anlatmasına ve yeni projelere vesile olması açısından Web Hosting Türkiye olarak da destekliyoruz.

Hosting Festivali'nin Açıklaması

Hosting Festivali, Türkiye’de hosting sektörünü güçlendirmek, sektördeki şirket ve şahıslara bilgi vererek daha sağlıklı bir hosting sektörü yapılandırması oluşturmak amacı düzenlenen özel bir organizasyondur.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Hosting Festivali, sektör profesyonellerini bir araya getirmek amacıyla bilgi paylaşımını hedefleyen sektöre özel ilk ve tek organizasyondur.

Neden Hosting Festivali?

Ülkemizde hosting, sektör olma başarısını henüz elde edememiş bir iş koludur. Gerek yasal platformlarda gerekse reel sektörde söz sahibi olabilmek, dünyadaki gelişmeleri ve güncel konuları paylaşmak için hosting sektörüne özel organizasyonlara ihtiyaç olduğu aşikardır. 

2014 yılı itibari ile düzenlemeye başlanan Hosting Festivali’nin ilk yıl için hedefi sektördeki şirket ve şirket çalışanlarına dünyada ve ülkemizdeki durumları paylaşmak, ülkemizde hosting işinde faaliyet gösteren şirketlerin yaşadıkları sorunlara yönelik bilgi paylaşımı hedeflenmektedir. 

Hosting Festivali 2014’ün içeriği yasal sorunlar ve ticari olarak hosting işinin daha iyi ve daha profesyonel nasıl yapılabileceğine dair konular üzerine düzenlenmiştir. 

Festivale katılım hosting şirketi sahiplerine işin yapısı ve yasal sorunlara yönelik bilgiler, hosting sektörü çalışanlarına ise sektördeki kariyer fırsatları, yasal sorunlarda uzmanlaşabilecekleri bilgiler katacaktır.

Yer

Mövenpick Hotel Izmir

Tarih

8 Kasım Cumartesi, 09:30

Program

Program henüz açıklanmamakla beraber. Web Hosting Profesyonellerine yönetlik olarak teknik ağılıklı olması bekleniyor. Sektörün önde gelen profesyonellerinin bilgi paylaşımı, donanım sağlayıcıların demoları ve güvenlik üzerine sunumların gerçekleştirileceğin bir etkinli olacak.

Kayıt

Bu etkinlik özel olarak belirli bir kitleyi hedeflediğinden hosting firmasında çalışan veya bu firmada yetkili profesyonellerin katılımı bekleniyor.

Daha Fazla Bilgi:

Sponsorluk detayları için sponsorluk@hostingfestivali.com adresine,  bilgi için bilgi@hostingfestivali.com adresine ulaşabilirsiniz.

Yorum ekle




biuquote
  • Yorum
  • Canlı önizleme
Loading